Чоловік здивував дружину 3,5 метровим тиранозавром за 1600 фунтів стерлінгів замість гнома, якого вона просила

Чоловік, якого дружина попросила привести в порядок їх сад, замість цього вирішив здивувати її тираннозавром.

Адріан Шоу з Лімінгтон-Спа, Уоркс, налякав свою дружину Дебора на своє життя, коли вона виявила могутнього звіра в їхньому саду посеред ночі.

Чоловік, якого дружина попросила упорядковувати їх сад, замість цього вирішив здивувати її тиранозавром.

52-річний Адріан Шоу купив динозавра зі скловолокна за 1600 фунтів стерлінгів замість садового гнома, який його 53-річна дружина Дебора попросила його купити.

Динозавра, на ім’я Дейв доставили в сад пари в Лімінгтон-Спа, Уоркс, за допомогою крана.

Все це сталося, коли Дебора бігала по своїх справах.

Адріан, у якого є двоє дорослих синів, сказав: «Цей проєкт – результат прохання моєї дружини зробити сад красивим. Вона порадила мені прибрати бур’яни та, можливо, поставити гнома у внутрішньому дворику, що змусило мене задуматися. Я подумав, що в саду немає нічого кращого, ніж 3,5-метрова копія буйного тиранозавра, тому я купив таку. Я вважаю, що більшість людей мріють володіти 3,5-метрової копії буйного тиранозавра, але у них немає для цього місця або ресурсів. Мені дуже пощастило, що я зміг здійснити свою мрію ».

Він купив динозавра за 1600 фунтів стерлінгів у компанії в Уельсі, яка сказала, що може доставити його.

Все, що йому залишалося зробити, – це найняти підіймальний кран, щоб підняти його в сад.

Він додав: «Сусідам це сподобалося, вони зробили багато знімків, і я подумав, що в саду він відмінно виглядає».

Але дружина Дебора, керівник шкільного бізнесу, злякалася як ніколи у своєму житті, коли помітила це в їхньому саду посеред ночі.

 ""

Адріан, який був разом з Деборою 20 років і одружений шість років, додав: «Я думав, що моя дружина буде в захваті, але не думаю, що вона була так запанікує, як я очікував. Вона любить фільми про Парку Юрського періоду і дивиться все документальні фільми Девіда Аттенборо, тому я подумав, що не помилюся з покупкою. Вона прийшла з роботи пізно, було темно, тому я подумав, що здивую її тиранозавром Дейвом на наступний ранок, коли вона відкриє штори. Я навіть встановив свою камеру, щоб показати її реакцію, від якої я очікував отримати справжнє задоволення. Але Дебори довелося випустити собаку на хвилинку посеред ночі. Коли вона відкрила задні двері, щоб випустити його, запалилися сигнальні вогні, і вона зіткнулася віч-на-віч з тиранозавром. Я почув крики та побіг вниз, але навіть після першого потрясіння вона продовжувала кричати!

Я закохався в Дейва, і він нікуди не дінеться. Я впевнений, що Дебора зрозуміє і полюбить його так само сильно, як і я ».

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.