Захисника Єфремова позбавили статусу адвоката: “сфабрикував” справу

Правозахисник Ельман Пашаєв отримав величезну славу після того, як узявся за справу Єфремова.

Однак ця слава швидше скандальна і погана, ніж позитивна. Зараз його позбавили статусу адвоката, хоча Єфремов отримав по заслугах. Сам Пашаєв, схоже, не сильно через це засмутився. Він прокоментував ці обставини і зазначив, що тепер йому “не доведеться вибирати що говорити на публіку ” під час виступів.

Ельман Пашаєв мав конфлікти з Єфремовим, через які підсудний то відмовлявся від його послуг, то знову укладав контракт

Міхайю Єфремов в суді
Міхайю Єфремов в суді

Відзначимо, що рішення позбавити Пашаєва статусу адвоката – НЕ “народне “. Його офіційно прийняла Рада адвокатської палати Північної Осетії. Підстава – якийсь дисциплінарний проступок. Хоча про що саме йде мова, представники правосуддя не уточнюють.

Михайлу Єфремову на суді стало погано
Михайлу Єфремову на суді стало погано

Одіозний Михайло Єфремов вже виступив на захист свого судового правознавця, і написав листа. У ньому йдеться про те, що Пашаєва незаконно звинуватили в провині, і адвокат виконує всі свої обов’язки на високому професійному рівні.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.