Ця група в Facebook присвячена незвичайним фотографій дикої природи (12 фото)

Ми зібрали одні з кращих нових фотографій з групи, щоб підняти вам настрій і посміятися.

Ласкаво просимо в Дивний світ поганих фотографій дикої природи, створений доброзичливими та (іноді) тямущими людьми з групи Crap Wildlife Photography в Facebook. Якщо ви не чули про ці навичках, вони присвячені виключно (ага, як ви вже здогадалися!) Погань фотографій дикої природи.

Ми зібрали одні з кращих нових фотографій з групи, щоб підняти вам настрій і посміятися.

 ""

 ""

 ""

Член команди розробників Crap Wildlife Photography сказав Bored Panda, що вони завжди отримують безліч людей, що публікують фотографії білок, оленів, кардиналів і єнотів кожен день. «І щосуботи у нас є гілка Spooderday, присвячена павукам», – сказали вони. Таким чином, субота відмінно підходить для всіх, хто любить павуків (але їх слід уникати тим, хто страждає фобією до маленьких тварі).

 ""

 ""

 ""

За словами представника команди Crap Wildlife Photography, за місяць після останньої статті Bored Panda про товариство в червні група збільшилася приблизно на 18 тисяч нових учасників. «Фактичних запитів на вступ було близько 26 тисяч, але решта 8 тисяч людей не відповіли на короткий запитальник про приєднання, тому в той час не стали учасниками», – сказали вони.

 ""

Засновник групи Трістан Кеннеді раніше розповів Bored Panda все про онлайн-співтоваристві. Трістан розповів нам, що він створив групу після того, як хтось з іншої групи під назвою Crap Bird Photography запитав, чи є сторінка для всієї дикої природи. «Я не зміг знайти жодного, тому створив його».

 ""

Трістан зазначив, що в останні кілька років зростання завжди був повільним, але стійким. Однак в січні цього року спостерігалося значне зростання числа передплатників, і Трістана довелося додати першу купу нових адміністраторів, щоб допомогти керувати групою.

“Чисельність збільшилася з приблизно 15 000 в січні до приблизно 45 000 на початку квітня. Перша стаття «Панда, що нудьгує» викликала великий сплеск чисельності – за кілька днів чисельність нашої групи зросла з 45 000 до 100 000. Всього з січня до нас приєдналося 300 000 осіб “.

Трістан також розповів нам про привабливість поганих фотографій дикої природи: людям вони подобаються, тому що майже всі зробили погані фотографії. «Зрозуміло, «хороші» фото групи не зацікавлені в поганій фотографії, тому вони дають людям можливість поділитися своїми неякісними фотографіями та посміятися над собою», – сказав він.

 ""

Адміністратори групи повинні модерувати величезна кількість контенту. Кожен день вони отримують понад 1000 заявок. Але далеко не всі вони потрапляють на сторінку. Деякі фотографії можуть не потрапити до вибірки, тому що вони не відповідають правилам групи, в той час, як інші можуть не потрапити до вибраного, тому що вони дуже схожі.

 ""

«Ми отримуємо багато дуже схожих фотографій (олені і білки здаються найбільш поширеними), ми намагаємося, щоб сторінка була цікавою, публікуючи суміш різних видів дикої природи. Ми намагаємося зробити групу інклюзивної та безтурботним якомога, де-небудь посміятися і, так би мовити, забути про реальність ».

 ""

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.