Білу собаку не впізнати після того як вона покачалася по свіжоскошеної траві

Колись біла собака зображена пофарбованої в зелений колір від голови до лап.

Собаку порівнювали з Грінч і Оскаром-буркотуном з Вулиці Сезам після того, як вона випадково пофарбувала свою шерсть повністю в зелений колір під час катання по свіжоскошеній траві.

Людей були повішуся побачивши собаки, яка почала покататися по свіжоскошеній мокрій траві.

Колись біла собака зображена пофарбованої в зелений колір від голови до лап, без будь-яких не займаних ділянок шерсті, щоб можна було побачити її справжній колір.

Фотографія пустотливого щеняти стала вірусної у Твіттері зібрала понад 50 000 лайків після публікації за підписом: «Одна біла собака + мокра свіжоскошена трава».

І хоча інтернет-детективи відзначили, що зображення було змінено і повторно опубліковано з повідомлення на Reddit, любителі собак впали в істерику через стан світиться собаки.

 ""

Один з них прокоментував: «Я ніколи в житті не бачив собаки, більш схожою на Гринча. Обожнюю це ».

Другий запитав: «Чи не можемо ми просто залишити його в такому стані ненадовго?»

І знов інший сказав: «Ой, милий, люди платять багато грошей за цей колір, можливо, він відчує себе щасливим».

Інший написав: «Це найкраще, що я раніше бачив».

Хтось додав: «Ой, схоже, Оскар Буркун!»

Це не перша собака, яка привернула до себе увагу через те, що останнім часом стала причиною занепокоєння після того, як надмірно захоплений лабрадор був врятований пожежниками.

Засмучена власниця собаки підійшла до пожежної команди, яка брала участь в навчаннях, і сказала, що її собака Інді пішла плавати, щоб переслідувати качок поблизу, і більше не повернулася.

Чорний лабрадор, нарешті, була знайдений і відданий з її власницею. Річ у тому, що собака переслідувала птахів більше півмилі – і все ще продовжувала бігти, коли служби екстреної допомоги наздогнали її.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.