Тридцять відсотків британців перуть простирадла раз в 12 місяців

Дотримуючись відкриттям Hammonds Furniture, потрібно замінювати простирадла раз в 7 днів для забезпечення оптимальної чистоти.

Дослідження звичок до збирання 2000 осіб, виявило, що 10 відсотків чоловіків у Великобританії стирають спідню білизну тільки після 10 використань.

Дослідження показало, що третина британців перуть простирадла один раз на рік, і наші звички чистити спідню білизну не менш тривожні.

Дотримуючись відкриттям Hammonds Furniture, потрібно замінювати простирадла раз в 7 днів для забезпечення оптимальної чистоти.

На жаль, один з десяти чоловіків зізнався, що стирає спідню білизну тільки після 10 використань (в порівнянні з 3 відсотками жінок), але, на щастя, вісімдесят відсотків індивідуумів заявили, що стирають його після кожного використання.

Доктор Джузеппе рекомендував прати білизну і шкарпетки після кожного використання, за винятком бюстгальтерів, які слід прати після трьох або чотирьох разів одягання – правило, яким вже йшли більш ніж половина опитаних жінок.

Коли справа доходить до носіння джинсів, 18 відсотків людей заявили, що стирають їх щорічно, але британці дотримуються більш суворого режиму, коли справа стосується рушників для ванної, оскільки 40 відсотків людей заявили, що стирають їх після кожного використання.

Цікаво, що мілленіали виявилися найчистішим поколінням, в той час, як люди старше 65 років мали гірші звички.

Люди, що живуть в Ньюкасл-апон-Тайн, слідували кращим звичкам прибирання в порівнянні з жителями Белфаста, які найменше стирали свій одяг.

Доктор Джузеппе сказав: «регулярне прання одягу і простирадлом важлива для загальної чистоти та забезпечення того, щоб ваше тіло залишалося чистим і здоровим.

“Якщо ви не будете часто прати одяг, ви можете наразитися на ризик зараження або просто відчути запах нечистоти. ”

 ""

«Простирадла і наволочки слід прати як тільки вони стануть брудними на вигляд, інакше це може викликати появу прищів, плям і інших проблем зі шкірою через те, що бактерії з простирадлом переходять на вашу шкіру».

Схожі статті

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.