Розповнілий собачці довелося дотримуватися дієти, вона не пролізла в собачу двері (Фото)

Терміново потрібна дієта!

Чармейн Халлі залишила свого пса-рятувальника Дракса під опікою свого партнера Тейлора, і набір ваги тварини під його наглядом став очевидним, коли пара возз’єдналася кілька тижнів по тому.

Кремезний пес, який максимально використовував KFC і стейк, поки його господар був відсутній, посадили на дієту після того, як застряг у двері та зірвав її з петель.

Власниця Чармейн Халлі отримала Дракса два роки тому, коли взяла бідного цуценя в будинок після того, як він був знайдений живуть на вулиці з переляканим і виснаженим виглядом.

Вона сказала, що, коли вона вперше привела Дракса додому, він був занадто наляканий, щоб ні на кого дивитися або є, але перенесемося зараз, і проблема давно зникла, оскільки собака віддається своїй нового життя в розкоші.

Він перетворився зі шкіри та кісток в здорового пса, але недавно Чармейн з особистих причин виїхала жити з мамою на кілька місяців.

Вона залишила його і трьох інших собак-рятувальників під опікою свого партнера Тейлора, який через довгої роботи сказав, що в кінцевому підсумку годував Дракса «великою кількістю людської їжі, стейків і KFC», як повідомляє LadBible.

Збільшення ваги Дракса було жорстоко викрито, коли Тейлор відвідав Чармейн з собаками, і Дракс застряг у собачій двері, намагаючись пройти.

 ""

Двері в будинку Чармейн призначена для маленьких собак, але його власники визнали, що навіть та, що знаходиться в його власному будинку в Австралії, стає трохи вузької для нього.

Чармейн поділилася фотографіями невдачі Дракса в групі Dogspotting в Facebook з заголовком «Час дієти …», і інші учасники відразу ж закохалися в щасливу собаку.

Вона сказала: «Він найспокійніший пес, якого я коли-небудь зустрічала. Він любить усіх, і ви можете просто покласти його куди завгодно, і немає ніякого занепокоєння про розлуку або чогось подібного. За два роки я чула, як він гавкає двічі. Він не доставляє ніяких турбот, все його люблять. Він такий милий і тепер просто зіпсований і товстий. Тепер буде сидіти на дієті ».

Схожі статті

“Дюймовочки” під 90 кг: якими були Полякова, Каменських та інші зіркові красуні у своїй максимальній вазі

Практично кожна жінка хоть раз у житті сиділа на дієті і боролася з зайвими кілограмами. Зірки не виключення. У свій час зайві кілограми мали Полякова, Каменських, Нікітюк та інші зіркові красуні.

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.