Вуличний кіт врятував дитину від собаки, яка на неї напала: ВІДЕО

У Бразилії агресивна собака спочатку напала на кота, а потім на маленьку дитину.

Спочатку собака гнався за котом, який вчасно сховався під машиною. Потім пес побачив біля гаража маленьку дитину і напав на неї. Відео, яке зняла вулична камера, опублікували на YouTube.

Хлопчик впав на землю, але тут несподівано за малюка заступився той самий кіт. Вусатий миттю відреагував і швидко відвернув увагу злої собаки, чим і врятував дитину.

У ролику видно, що тварині довелося несолодко. Незважаючи на це, кіт ризикував своїм життям заради порятунку невинної дитини.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.