7 акварельних ілюстрацій, які намальовані з використанням справжніх осіннього листя (Фото)

На мій погляд, осінній сезон - це диво, і особисто мені це дуже подобається.

Я Аллен Шоу, індійський художник, ілюстратор і оповідач з Берліна. Я отримав освіту режисера анімаційних фільмів, але більше не займаюся кіновиробництвом. Щороку восени роблю серію ілюстрацій. Тому, надихнувшись нинішнім сезоном цього року, я вирішив зібрати листя, сфотографувати їх, а потім додати акварельні ілюстрації, щоб висловити свою любов до них.

На мій погляд, осінній сезон – це диво, і особисто мені це дуже подобається. Я забув згадати, що це також моя улюблена пора року.

В основному я використовую акварель, але для цієї серії я використав фотографію як основу. Клацнувши зображення, я вивчив характер композицій, а потім почав робити фігури, відповідні контексту фотографій. Сподіваюся, вони вам сподобаються так само як я їх створював.

# 1 Поки ви милостиво падаєте, я намагаюся зберігати рівновагу!

 ""

# 2 Заграй мені колискову!

 ""

# 3 Осінь, вона йде!

 ""

# 4 Осінній вітер

 ""

# 5 Привіт!

 ""

# 6 Осінній балет

 ""

# 7 Шести струнна

 ""

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.