Люди діляться випадковим кавовим мистецтвом (5 фото)

Наступного разу, коли ви наллєте собі кави, хто знає, ви цілком можете придумати щось більш що захоплює, ніж гаряча рідина.

Більшість з нас не замислюється про те, щоб налити чашку кави. Так і має бути. З закритими очима, в півсні і згорбившись, як зомбі, ми входимо на кухню в надії на порятунок за допомогою кофеїну. Перший ковток, і тепер ми можемо думати більш ясно.

З іншого боку, існують професійні бариста, які володіють мистецтвом приготування кави. Техніка текстурування і заливки молока – їхній хліб насущний, і ми можемо тільки зітхнути побачивши гарні хрусткою піни, що утворює лист на поверхні капучино.

Десь посередині стоять завзяті любителі кави, які випадково потрапили в кавове мистецтво. Підживлює чистою випадковістю і спрагою кофеїну, вони створили чудові пінисті твори мистецтва.

Так що наступного разу, коли ви наллєте собі кави, хто знає, ви цілком можете придумати щось більш що захоплює, ніж гаряча рідина.

1. Ось і кавова жаба!

 ""

Якщо ви коли-небудь замислювалися, як бариста наливають на ваш лате найкрасивіший лист піни, просто пам’ятайте, що це не так просто, як здається. Якщо ви намагалися відтворити кавове мистецтво будинку, ви, ймовірно, до цього моменту вже здалися, або, якщо вам пощастило трохи, придумали в цій статті те, що ми називаємо «випадковим кавовим мистецтвом».

Але щоб втілити в життя те бездоганне кавове мистецтво, яким ви хотіли б поділитися в соціальних мережах, буде потрібно набагато більше, ніж просто нещасний випадок. Виявляється, досвідчений виробник кави в першу чергу звернеться до техніки приготування молока на пару.

“Що такого особливого в приготуванні молока на пару? ” Ви можете запитати. Що ж, потерпіть трохи.

2. Мій гарячий шоколад здивований

 ""

3. Дикобраз, випадково отриманий з розчинної кави в американо

 ""

Наповніть глек молоком до дна носика і включіть паличку. Занурення і підняття до рівня шипіння – це те, що ви можете практикувати будинку. Підніміть занадто сильно або занадто мало, і вам доведеться спробувати ще раз. Ви можете вимкнути трубку тільки тоді, коли молоко досягне 60 – 80 С.

У деяких бариста настільки вмілі руки, що вони можуть визначити, коли піна готова, по звуку що наростає. Тепер сильно постукайте їм по стійці.

Це повинно бути вишенькою у вашій процедурі запарювання молока, і тільки після цього, якщо ви все зробили правильно, можна буде готуватися до заливання. Основними аспектами техніки заливки є швидкість і висота над чашею.

Зрештою, найголовніше – смак. Так що, чи є у вас гарний елегантний лист поверх піни або п’єте його в плоскому вигляді, вам потрібно порушити ці смакові рецептори та насолодитися моментом.

4. Я випадково намалював силует лісу в останньому ковтку кави

 ""

5. У моєї ранкової кави був летючий єдиноріг

 ""

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.