ТОП-8: Як виростити кращий врожай огірків – поради досвідченого городника

Ви коли-небудь купували огірок в продуктовому магазині, який був на смак як картон? Довгий час я думав, що мені не подобається м'який смак огірків. Вони були просто нудними і я не міг знайти в них нічого захоплюючого.

Ви коли небудь купували огірок в продуктовому магазині, який був на смак як картон? Довгий час я думав, що мені не подобається м’який смак огірків. Вони були просто нудними і я не міг знайти в них нічого захоплюючого. Я почав шукати відповіді на запитання, чого мені не вистачало в цьому хрусткому овочі?

Виявляється, свіжий огірок не може бути смачнішим, ніж той, який проїхав тисячі кілометрів, щоб лягти на продуктову полку. Самостійне вирощування огірків дасть вам найсвіжіші, найароматніші огірки, які ви тільки можете собі уявити і вони також можуть бути дуже прибутковими.

Протягом двох місяців у вас буде більше огірків, що ви не будете знати, що з ними робити. 

Так що знайдіть місце з максимальним сонячним світлом та родючим грунтом і будьте готові виростити кращі огіркові рослини з цими порадами.

1. Виберіть сорт

Сорти огірків можна розбити на два різних: огірки для соління і повсякденному для їжі. Огірки мають різні сорти.

Види для маринування, досягають свого піку швидше і як правило, нерівні та грубі, в той час як сорти для нарізки більш гладкі і мають кращий свіжий смак.

2. Посадіть розсаду вдома

Якщо ви хочете зібрати урожай рано, висаджуйте рослини в приміщенні за місяць до настання останнього весняного заморозку. Насіння огірків в приміщенні будуть проростати з належним доглядом якщо забезпечите їм циркуляцію повітря і вологість грунту.

Після того, як ви минули дату заморозка, ви можете виносити рослини на вулицю, щоб отримати кращий домашній урожай.

3. Часто збирайте урожай

Чим більше ви збираєте урожай, тим більше плодів принесуть ваші здорові рослини у вашому городі. Оскільки більшість сортів огірків в’ються як виноградна лоза, вони поширюватися по всьому городу, тому обов’язково зведіть грати, якщо у вас невелика ділянка землі.

Якщо ви хочете багато огірків, збирайте урожай якомога частіше, щоб ваші рослини постійно плодоносили.

4. Не дозволяйте їм стати занадто великими

Спробуйте зібрати свої огірки, коли вони ще не досягли зрілого розміру. Для нарізки огірків сорту зрілий плід становить близько 12-14 см. Мариновані огірки повністю дозрівають на 8-10 см.

Якщо огірки стануть занадто великими, вони можуть стати гіркими на смак або м’якими і стануть жовтими, незалежно від різновиду сорту.

5. Температура

Огірки люблять теплу погоду і багато сонячного світла. Шукайте місце, яке відповідає цим умовам і додайте компост до грунту, щоб дати їм багато поживних речовин і швидке зростання.

Ви можете використовувати органічне добриво, щоб стимулювати зростання. Температура теплого грунту найбільш важлива, коли приходить час вирощувати огірки.

6. Огірки добре ростуть на решітці

Огірки люблять плестися вгору, так що ви можете використовувати решітку, щоб підняти плоди з грунту, роблячи ваш город акуратним та красивим. Якщо у вас є стара будь-яка клітина, ви можете використовувати її або зробити власну решітку.

Підйом огіркової лози з землі сприяє кращому повітряному потоку навколо рослини, запобігаючи таким хворобам, як борошниста роса і бактеріальне в’янення.

7. Уникайте сонячного опіку

Якщо ваш огірок гіркий, це може бути через тепловий стрес або нерівномірний полив, періодів посухи і перезволоження.

Ви можете затінити рослини, на якому ростуть гіркі огірки, перемістити рослина в область з більш рівною температурою або ж ви можете рясно і часто поливати їх.

8. Садіть тільки ті сорти, які добре ростуть у вашому регіоні

Огірки люблять тепло та вологість і їх потрібно часто поливати, щоб вони не стали гіркими.

Подивіться на насіння або старти і переконайтеся, що вони добре адаптовані до вашого клімату. У більшості компаній, що займаються посівним матеріалом, є різні сорти і вони допоможуть вам знайти необхідний варіант.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: ТОП-8 міфів та фактів про коронавірус, які повинен знати кожен чоловік

Нагадаємо, Крихітний покинутий щеня і кошеня – кращі друзі

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.