В Україні сильно зіпсується погода: так холодно ще не було, ще й снігопад не за горами

До Нового року залишилося трохи більше місяця, тому українці з нетерпінням чекають снігу.

Однак метеорологи не можуть порадувати таким прогнозом жителів усіх регіонів. Імовірно, ця зима буде такою ж аномальної, як і попередня. І лише 10% того, що будуть сильні морози і снігопади.

Погода в Києві взимку 2020-2021

Зараз в столиці країни помірна осінь. Дрібний нетривалий сніг змінюється дощем. Температура тримається на рівні -3 градусів вночі, і 0 – +1 градус вдень. Вітер від 7 до 12 метрів в секунду.

Погода на Сході України

Тут буде холодніше. У найближчий тиждень вночі варто чекати до -8 градусів, вдень від нуля до -2. Снігопади будуть нетривалими, але рясними, в основному тільки на початку тижня. Однак опади будуть швидко танути.

Мороз і снігопад

Погода на Західній Україні

Вся прийдешній тиждень буде дощовою, місцями мокрий сніг. Похмура погода і практично немає сонячних днів. Вночі температура опуститься до -9, вдень фіксується на рівні -2 … -4.

Варто відзначити, що подібний температурний режим дуже небезпечний. Адже йде дощ, а потім мінусова температура, і утворюється ожеледь. Пам’ятайте про свою безпеку, надягайте зручний одяг і взуття на плоскій підошві, щоб не впасти і утримувати рівновагу.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.