Лякаючий антирекорд: понад 15 тисяч нових хворих за добу в Україні

Коронавірус, незважаючи на карантин вихідного дня, не те, що не відступає, а настає семимильними кроками.

На сьогоднішній ранок за відомостями, які міністр охорони здоров’я Максим Степанов опублікував на своїй сторінці з Facebook, зафіксовано 15 331 новий випадок зараження Ковід-19, в тому числі у 606 медиків і 659 дітей, 225 чоловік померли.

міністр охорони здоров'я Максим Степанов
Міністр охорони здоров’я Максим Степанов

У підсумку, Україна за кількістю хворих на 100 тисяч населення скоро наблизиться до країн, які вже ввели жорсткий локдаун. Уряд також розглядає такий варіант, якщо кількість нових заражень буде 30 тисяч.

Всього на 26 листопада 667 189 осіб хворих і перехворілих, померли 11 717, проведено понад 4,3 млн тестів. Найбільше хворіють у Києві, Дніпропетровській, Київській, Харківській і Запорізькій областях.

Бережіть себе, носіть маску і поменше ходіть в людних місцях.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.