Слідом за Аллою Мазур: ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька заговорила про онкологію: “Не дивлячись ні на що! “

Красуня-ведуча Соломія Вітвіцька поділилася особистою історією, пов'язаної зі страшним діагнозом.

Відразу хочемо заспокоїти читачів – Соломія здорова, у неї немає раку, як написали деякі ЗМІ. Просто вона вирішила підтримати тих, хто дійсно хворий або є така біда у рідних.

Свій пост в Фейсбуці Соломія так і назвала: “Важливо бути поруч”

 ""

І далі Соломія поділилася історією її рідні, коли молода і красива двоюрідна сестра Наталя, яка живе у Львові, одного ранку перед дзеркалом несподівано виявила у себе невелику шишку на шиї. У неї і раніше були тривожні симптоми, але хто на них звертає увагу!

У Наталії був якийсь незрозумілий дискомфорт, оніміння кінцівок і інші прояви, що передують онкології.

А далі – численні дослідження, аналізи, перевірки і страшний вердикт: діагноз підтверджений.

Але що найважливіше в цій ситуації, вся рідня згуртувалася перед бідою – Наталю не залишили один на один з її проблемою. І це, на думку Соломії, можливо, найголовніший фактор в одужанні.

На превеликий жаль, не у всіх є така підтримка і рідня, а у багатьох просто не вистачає коштів на лікування. Але моральна підтримка – це дуже важливо. Соломія Вітвіцька порекомендувала тим, хто зіткнувся з проблемою онкології, зайти на сайт https://butyporuch.com.ua.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!