Свято 22 грудня: День енергетика. Енергетичний сектор один з основних в Україні!

22 грудня скажіть тост на честь людей, які зробили так, що у нас вдома є світло, тепло і затишок!

Щороку 22 грудня, в день зимового сонцестояння, в Україні відзначають День енергетика. Це професійне свято людей, відповідальних за створення та управління енергосистемами, виробництво та постачання теплової та електричної енергії.

Одна з важливих завдань для всієї країни – це, щоб забезпечити ефективність і стійкість енергетичного постачання підприємств, сільського господарства і соціальної сфери. Для того, щоб Україна процвітала, повинна бути налагоджена робота енергетичного сектора, як одного з основного в державі.

Потрібно розвивати альтернативну енергетику: сонячну, вітрову, припливи та відливи морів, а також гідроенергетику річок. Додатковим джерелом виробництва електричної енергії, є її отримання з біологічної маси.

Багато наукових установ України, спільно з ТЕС. АЕС і ГЕС залучені в поліпшенні та безпеки виробництва енергії.

 "" Важливе значення має випуск ВУЗами молодого покоління енергетиків, що підростає, які приймуть естафету професіоналів.

Університети роблять величезний внесок в збереження енергетичної безпеки України, розвиток національного паливно-енергетичного комплексу.

Студенти та викладачі вищих навчальних закладів активно займаються науковими дослідженнями, а результати прикладних досліджень широко впроваджуються на практиці.

У це свято нагороджують заслужених енергетиків медалями, грамотами та преміями.

Як правило, в цей день влаштовуються концерти в честь вшанування дня енергетика.

22 грудня скажіть тост на честь людей, які зробили так, що у нас вдома є світло, тепло і затишок!

Вітаємо всіх енергетиків з професійним святом!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.