З 1 січня дорожчають послуги мобільного зв’язку: список операторів і нові тарифи

Вибирайте необхідні послуги виходячи зі свого матеріального добробуту та покриття мережі на вашій території.

Починаючи з 1 січня 2021 року очікується підвищення цін на тарифні плани мобільних операторів по Україні. При чому істотно.

Змінюються тарифні плани у компаній: Київстар, Vodafone і Lifecell.

Ті люди, які звикли до своїх тарифних планів повинні вирішити для себе: чи будуть вони їх міняти або залишаться на старих з урахуванням подорожчання. Це підвищення тарифних планів торкнулося основних операторів мобільного зв’язку на Україні.

Рекомендується, перед тим як переходити на новий тарифний план вивчити аналоги не тільки в тому операторі яким ви користуєтеся зараз, але і в інших. Вибирайте необхідні послуги виходячи зі свого матеріального добробуту та покриття мережі на вашій території.

На скільки змінюватися тарифи у Київстар

Тарифний план “Безлім” буде збільшено майже у 2 рази. Якщо раніше потрібно було платити 95 грнівен, то ціна за цей тариф буде збільшена до 175 грн. Ви можете необмежено користуватися інтернетом і до 200 хвилин вихідні дзвінки та 200 смс по Україні.

Тарифні плани за контрактом, які користуються послугою понад 36 місяців і більше змінюються. Необхідно змінити тарифний план до кінця року, бо оператор сам змінить і переведе вас на інший тариф.

 ""

Підвищення тарифу в Vodafone

Починаючи з 28.12.2020 року тариф Vodafone 4G Smart XS буде дорожче з 35 гривень до 45 гривень. У пакет буде входити 1 ГБ інтернету, 100 хвилин для України.
Підвищуються тарифні плани та в інших пакетах. Vodafone Smart S – до 85 гривень (5 ГБ і 200 хвилин), Vodafone 4G Smart M – до 130 гривень (9 ГБ і 300 хвилин).

Підвищення тарифних планів в Lifecell

Починаючи з 01.01.2021 року зміняться тарифи на мобільний зв’язок для користувачів Lifecell.
Тарифи: “Лайфхак “, “Інтернет Спека “, “Залізна двадцятка “, а також “4 безліміт 2019 “, “Жара GO “, “Жара GO PLUS “, “Комфорт “буде змінена ціна послуги на 4 тижні / 30 днів, а для інших тарифних планів і послуги щоденні.
З 14.12.2020 року по 28.02.2021 року абоненти цих тарифів можуть безкоштовно змінити тарифний план на інший.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.