Розкішне весілля вдалася, але гості подарували мало грошей. Наречена виставляє рахунок – гості відповіли

Весілля була шикарна. Безліч страв, величезний і красивий торт. Молодята виглядали поза всяких похвал.

Іноді церемонія вручення подарунків на весілля нареченому і нареченій буває цікавою, а іноді нескромно.
Ось цікава історія.

Хлопець з дівчиною зустрічався вже тривалий час, але не наважувався одружитися. Коли він вирішив, що його обраниця гідна його, то надумав одружитися з умовою, що весілля буде величезна і про неї все заговорили.

Хоча хлопець був зі скромними доходами, але батьки з обох сторін взяли кредит і вирішили влаштувати помпезне весілля для 250 осіб. Наречена планувала, що це весілля їм окупиться. Молодята вирішили, що їм подарують багато грошей.

Все робилося на вищому рівні: фотограф – першокласний, офіціанти найкращі. Замовили кращий ресторан.

Бенкет на весь світ

Весілля була шикарна. Безліч страв, величезний і красивий торт. Молодята виглядали поза всяких похвал.
Гості вітали молодих і дарували гроші в конвертах. Конверти строго враховувалися молодятами.

Фотографу було наказано знімати як дарують конверти, і скільки грошей кожен гість покладе в конверт. Наречена потім вирішила перевірити хто поскупився з гостей. Наречений говорив нареченій, що не потрібно цього робити. Може хтось з гостей не надто багатий і грошей зараз немає.

Однак наречена його не слухала. Вона вважала, що якщо гість прийшов на свято, то повинен не дарма пригощатися, а добре заплатити.

 ""

Шлюбна ніч

У шлюбну ніч, вони не займалися любов, а вважали гроші та вираховували гостей, які мало подарували. Коли вони підбили баланс, то виявили, що ті гроші, які батьки взяли в кредит не покриваються подарованої гостями сумою.

Наречена дуже розлютилася. Вона мріяла на подаровані гостями гроші повернути кредит і відправитися в подорож за кордон.
Потім наречена вирішила вийти з такого становища в такий спосіб. Вона розіслала листи гостям і вимогою доплатити. Деякі гості отримавши такий лист просто не відповіли, інші відповіли грубо.

Молодята домоглися то, чого хотіли перед весіллям: розмов про їх шикарне весілля. Однак не зі знаком плюс, а мінус. Всі обговорювали непристойну поведінку з листами.

Фінал

Минуло півтора року. Дружина весь час вимагала від чоловіка нових кредитів на її потреби. Фінансове становище звело нанівець всі потуги чоловіка побудувати сім’ю, і вони розлучилися.

Порада

Коли йдете на весілля і маєте невелику суму грошей, спершу подумайте чи потрібно туди йти.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!