Жителі Харкова масово набивають тату з покійним мером Геннадієм Кернесом: не можуть змиритися з втратою

23 грудня пройшли похорони Геннадія Кернеса, але харків'яни досі не можуть змиритися з відходом з життя мера Харкова.

Геннадію Адольфовичу був 61 рік, а помер він від ускладнень коронавірусу. З інфекцією політик боровся ще з вересня, причому його лікуванням займалися фахівці німецької клініки “Шаріте” в Берліні.

Навіть госпіталізація не завадила Кернесу піти на третій термін і його знову переобрали главою міста. Однак через два дні після того, як він заочно вступив на посаду, у нього відмовили нирки, а в ніч з 16 на 17 грудня його серце зупинилося.

Помер Геннадій Кернес
Геннадій Кернес

Прощання з героєм статті було відкритим за винятком панахиди в соборі. Попрощатися з Геннадієм прийшли понад сто тисяч людей — звичайні харків’яни, які вишикувалися перед Національним театром опери та балету в кілометрову чергу.

Якщо більшість людей відвідали похорони, щоб покласти квіти і таким чином вшанувати пам’ять Кернеса, то знайшлися і ті, хто досить своєрідно віддав йому данину поваги.

Очередь из желающих попрощаться с Кернесом
Черга з бажаючих попрощатися з Кернесом

Одним з таких став хлопець на ім’я Євген Івашко, який набив собі на лобі татуювання з написом “Кернес живий”. Він навіть опублікував сам процес нанесення тату, за що нарвався на хвилю критики.

Первое тату с Кернесом
Перше тату з Кернесом

Ще один молодий чоловік зробив татуювання з зображенням мера Харкова, але вже не на лобі, а на гомілці. На цей раз користувачі мережі в цілому позитивно відреагували на витівку, хоча сподобалася вона все ж не всім.

Второе тату
Друге тату

Парою людей все не обмежилося. Третій харків’янин “На честь кращого правителя міста” набив на нозі тату з карикатурним Геннадієм в краватці-метелику і костюмі з булавою в лівій руці, а правою він показує свій фірмовий жест.

Третье тату
Третє тату

Варто відзначити, що татуювання із зображенням Кернеса робили ще за його життя, але після смерті цей тренд, вочевидь, знайшов особливу популярність.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.