Тариф на електроенергію 2021: Кабінетом міністром України був скасований пільговий список на електрику

Також пільговий тариф скасований і юрособам, які обслуговують житлові комплекси для тимчасових переселенців.

Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг своєю постановою №15 від 06.01.2021 року постановила, що втратили чинність ряд положень по електричної енергії.

Так припинено пільгове дію тарифу вночі на споживання електричної енергії багатьом фізичним та юридичним особам. Це ставитися до релігійних організацій і побутовим споживачам, які використовують електричну енергію для опалення житла. Ця постанова вплинула на ціну електроенергії, що відпускається. Вона оприлюднена 06.01.2021 року на веб-сайті Регулятора.

Про це повідомила пресслужба Національної комісії з питань регулювання енергетики та комунальних послуг (НКРЕКУ).

У цьому випадку без пільг на електричну енергію залишаються релігійні організації, а також фізичні особи, які проживають в тридцяти кілометровій зоні АЕС (атомних електричних станцій) на рівні 70% від тарифу на електричну енергію, якій діє наразі.

 "" Також передбачені зміни, при порядку розрахунку двох і трьох зонного обліку електричної енергії, які передбачає розрахунок за коефіцієнтом 0,5 і 0,4 для тарифу на електричну енергію, яка споживається в нічний час (нічний тариф – з 23:00 до 07: 00)

Також пільговий тариф скасований і юрособам, які обслуговують житлові комплекси для тимчасових переселенців.

Тариф для такої категорії осіб – 1,68 грн / кВт-год.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.