Перший раз стала мамою в 65 років: 10 років по тому – життя дочки і матері

Коли дівчинку взяли в школу, вчителі думали, що їй важко буде спілкуватися зі школярами. Однак вона нормально подружилася з усіма.

Валентина Підвербна, житель Чернігова в 65 років народила первістка. Це було 10 років тому. Це стало сенсацією не тільки для України, але і для всіх країн СНД. Через час ця новина вщухла. Однак багатьом людям хочеться дізнатися як склалася доля дівчинки і її мами. Як живуть зараз вони і які у них плани на життя?

Валентина була одружена двічі, але дітей у не було. Вона розуміла, що скоро настане старість і вона залишиться самотня жінка. Тому вона вирішила виправити ситуацію і зробити ЕКО.

Вона дізналася ціну і збирала гроші на ЕКО. Протягом 7 років вона харчувалася тільки картоплею і хлібом, а також підробляла після основної роботи продажем всяких дрібничок. Зібравши потрібну суму вона звернулася до лікарні.

Тільки третя спроба дала результат. І в лютому 2011 року вона народила дочку. Вага новонародженої був 3 кг. Народила вона методом кесаревого розтину. Валентина дала ім’я дочки – Анна-Марія.

 ""Дуже допомогли Валентині волонтери, які допомогли їй облаштувати кімнату для дівчинки. Валентина часто гуляла на вулиці зі своєю донькою. Коли вона підросла мама, заборонила їй спілкуватися з однолітками, щоб вона не навчилася поганих речей.
Соцслужба хотіла позбавити її батьківських прав, але не знайшла до чого причепитися.

 "" Люди періодично допомагають їм з ремонтом і меблями. Влада міста та соціальна служба стежать за цією сім’єю. Коли дівчинку взяли в школу, вчителі думали, що їй важко буде спілкуватися зі школярами. Однак вона нормально подружилася з усіма в класі та вона має добру успішність. Її мама хотіла в перші дні бути з нею в школі, проте потім її вчителі відрадили від цього.

Валентина поділилася своїми мріями. Вона хоче мати невелику дачу, посадити яблуню для дочки та зійтися з чоловіком, який міг би виховувати Анну-Марію.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.