Яка ціна на газ буде встановлена в березні? Постачальники газу пішли на компроміс

Всіх українців зараз цікавить питання: "Яка ціна буде за газ в березні 2021 роки?" До чого потрібно готуватися і що очікувати звичайним людям?

Населення України болісно реагує на підвищення вартості будь чого.

Особливо це стосується енергоносіїв і комунальних послуг. Деякі люди не в змозі їх оплачувати. Звичайно, є субсидії, проте не всі їх отримують і тим сім’ям, які не користуються субсидіями по ряду причин, важко оплачувати комунальні послуги та газ. Потім виникають “тарифні” протести.

Всіх українців зараз цікавить питання: “Яка ціна буде за газ в березні 2021 роки?” До чого потрібно готуватися і що очікувати пересічним українцям?

На сайтах в інтернеті можна знайти безліч публікацій, які розрізняються за рівнем ціни та правдивості інформації. Тому потрібно звертатися до першоджерела.

“Нафтогазом України” внесено роз’яснення з цього приводу.

Вона, газопостачальна компанія і може встановлювати вартість на газ для побутових споживачів, промисловості та сільського господарства. Так “Нафтогаз України” констатував, що вартість на газ в березні 2021 року має бути 6,86 грн., За один кубометр з ПДВ, але без ціни розподілу.

Ціна газу в березні 2021 р
Ціна газу в березні 2021 р

За їхньою інформацією: “Ціна для населення за тарифним планом” Місячний “становить 6,86 грн / куб. М з ПДВ, без урахування ціни за доставлення.”

Уточнюється, споживачі, які оформили тариф на 12 місяців “Річний” у 2020 році, ціна одного кубічного метра газу становитиме 4,73 грн., 5.24 грн., І 6, 45 гривень, в залежності від нюансів в договорі.

Пресслужба компанії, також внесли роз’яснення: вона як постачальник “останньої надії” повинна забезпечувати газом клієнтів, які користуються газом в побуті та раптово втратили постачальника в період переходу до нового. Ціна газу для таких споживачів в березні 2021 року становитиме 6,99 гривні за один кубічний метр.

Зараз від постачальника “останньої надії” (ППН) отримують газ понад 300 000 споживачів.

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.