Підвищення тарифів на Новій Пошті: що очікує українців з 20 березня?

Фірма змушена незначно підвищити тарифи. Це торкнеться базові послуги з доставлення товару на 5 гривень, також вартість упаковування збільшиться на 1-6 гривень.

Жителі України звикли до роботи та послуг Нової Пошти. Це зручно, оперативно і якісно. Компанія розвивається і вносить зміни у свою роботу. І в березні 2021 року буде нововведення в компанії. Дізнайтеся про них в цій статті.

Нова Пошта, яка є поштово-логістичним оператором починаючи з 20 березня 2021 року введе нові розцінки на свої послуги. Це стосується доставлення та упаковування. Про це розповіла пресслужба компанії.

Як констатують представники компанії підвищилася ціна на паливо, комунальні послуги, оренду та є інфляційні процеси в Україні. Тому фірма змушена незначно підвищити тарифи.
Це торкнеться базові послуги з доставлення товару на 5 гривень, також вартість упаковування збільшиться на 1-6 гривень.

Н
Нова Пошта

Додатково змінитися вартість при ручній обробці коли відправляється посилка понад 70 см від однієї зі сторін відправлення коли дотримуються правила упаковування Нової Пошти. На такі посилки буде діяти базовий тариф. Однак необхідно, щоб це було упаковано в коробку, гофрокартон або на плоску основу, пояснюють співробітники фірми.

Нагадуємо, що з минулого жовтня 2020 року користувачі послугами Нової Пошти мають можливість проходження верифікації особистості безпосередньо в будь-якому відділенні Нової Пошти. Потрібно буде докласти ID-карту до POS-терміналу Ощадбанку.

Починаючи з 0102.2021 року компанія ввела нові умови при упаковування відправлень, які розширюють альтернативний список пакування.
Поетом перед тим як йти до відділення Нової Пошти, вам необхідно ознайомитися зі зміненими правилами з урахуванням нововведень з 20.03.2021 року.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.