Жінка залишила на зупинці новонароджену дитину

На Закарпатті жінка залишила свого малюка на автобусній зупинці.

У місті Берегове, що на Закарпатті, жінка 12 квітня залишила новонароджену дитину на самісінькій автобусній зупинці. Окрім цього, мама немовляти викликала швидку.

Головне управління Національної поліції Закарпатської області повідомляє, що жінка вдавала, що бачить дитину вперше.

Відомо, що молодій мамі з Мукачівського району 29 років. Саме вона повідомила медиків, що знайшла дитину, яка лежала в ковдрі. Працівники поліції зазначають, що згодом жінка сама зізналась.

Як виявилось, українка народжувала самостійно в дома. «З лікарні вилучили ковдру, дитячі штани та пеленку зі слідами бурого кольору»,  – пише видання Mukachevo.net.

Зараз новонароджений малюк знаходиться в Берегівській лікарні. Хлопчик абсолютно здоровий. З матір’ю працюють правоохоронці. Поліцейські обіцяють, що допоможуть жінці впоратися з ситуацією, аби не позбавляти дитину материнської уваги.

Схожі статті

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.