Що чекає пенсіонерів України у вересні 2021 року: всі подробиці

До 1 вересня 2021 року кожний пенсіонер України може визначитися з вибором банку, через який він хоче отримувати пенсію на банківську картку.

Всіх пенсіонерів в Україні хвилює питання пенсій.
Як вони будуть змінитися протягом 2021 роки?
Чи чекати пенсіонерам України підвищення пенсій або змін в їх виплаті?

Це закономірні питання пенсіонерів, бо від цього залежить їхнє життя. Наскільки вона зміниться і в який бік?

Пенсіонери повинні знати, що Міністерством соціальної політики внесло зміни в порядок отримання пенсій в Україні, починаючи з вересня 2021 року. Про це поінформувала прес-служба зазначеного відомства.
Віталій Музиченко, який є заступником Міністра соцполітики, поінформував громадськість, що з вересня 2021 року змінюється порядок отримання пенсій. Буде здійснюватися переказ пенсій на банківську картку.

Як зміниться порядок отримання пенсій у вересні 2021 роки?

Як констатував Віталій Музиченко, відомство проаналізувало чисельність одержувачів соцвиплат протягом п’яти – семи років. Воно прийшло до висновку, що ці виплати через банк постійно зростають. Сьогодні третина одержувачів пенсій отримують їх через пошту. Як повідомив Віталій Музиченко, до 1 вересня 2021 року кожний пенсіонер України може визначитися з вибором банку, через який він хоче отримувати пенсію на банківську картку. Цих банків – 40.

Доставляти пенсії на будинок буде здійснюватися тільки тим пенсіонерам, які з різних причин не зможуть отримувати пенсії за банківськими картками – наприклад: інвалідам, людям, яким понад 80 років, або тим хто за висновком лікарів потребує стороннього догляду.

Зміна у видачі пенсій

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.