Пільги та знижки на залізничні квитки по Україні – 2 021

Ви повинні знати, що перед посадкою у вагон, необхідно показати документ, який дає вам право користуватися пільгами.

Певні категорії громадян України користуються знижками та пільгами на залізничні квитки. Найголовніше ця знижка настільки різна, що може становити кілька відсотків, а іноді та вам взагалі не доведеться платити за квиток.

Зараз придбати залізничний квиток можна онлайн. Але це стосується тільки певних категорій пільговиків. Інші категорії пільговиків зможуть купити залізничні квитки тільки безпосередньо в залізничній касі.

Бо для покупки квитка за пільгою потрібно пред’явити в касі документ, в тому, що людина є пільговиком. Купити пільгові квитки на сайті Travelbook можна тільки дітям і студентам!

Пільги студентам

Пільгові категорії пасажирів вважаються:

діти, яким не виповнилося шість років. Вони будуть подорожувати безплатно, але без окремого місця. Дітям від шести до чотирнадцяти років надається знижка у 25%;
студенти на очній формі навчання ВНЗ, а також учні ПТУ;
ті, хто брав участь у Великій Вітчизняній війні, а також інваліди цієї війни 1 – 2 категорій;
в період з 1 жовтня до 15 травня інваліди 1-3 категорій, а також діти-інваліди можуть користуватися пільговим проїздом зі знижкою в 50%. Також людям, які супроводжують інвалідів 1 категорії покладені знижки на квиток;
Герої Радянського Союзу, а також України та герої соціалістичної праці можуть один раз в 12 місяців безплатно проїхати по потрібному їм залізничного маршруту;
Кавалери ордена Трудової слави та Ордена слави 3 ступені або 4 кратні володарі медалі “За відвагу”;
народні депутати України, коли вони виконують депутатські повноваження.

Щороку Укрзалізниця проводить благодійні акції, під які підпадають діти сироти, діти загиблих шахтарів, військовослужбовців та працівників залізниці.

Ви повинні знати, що перед посадкою у вагон, необхідно показати документ, який дає вам право користуватися пільгами. Для дітей – оригінал про народження дитини, для студента – студентський квиток.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.