З 1 червня 2021 року можна отримувати техзасоби для осіб з інвалідністю за новими правилами

З 1.06 2021 року розпочинає діяти постанова Кабінету міністрів України, яким спрощується процедура отримання техзасобів.

В Україні є значна категорія людей з інвалідністю, яким необхідні технічні засоби, в тому числі та для пересування самому або за допомогою родичів або близьких людей. Деякі технічні засоби настільки індивідуальні, що їх потрібно заздалегідь замовляти для кожної конкретної людини.

Іноді ця процедура буває незручна для інвалідів і досить тривала. Особливо якщо врахувати, що це затратно з фінансів і за часом. Однак технічні засоби потрібні та без них інваліду обходитися важко.

Уряд України пішло назустріч цій категорії людей в Україні та своєю постановою, яка починає діяти з 1 червня 2021 року спростило цю процедуру.

Тому потрібно ознайомитися зі статтею нижче і керуватися нею для отримання або оформлення технічних засобів по інвалідності.

Наскільки ця постанова допоможе інвалідам, буде відомо через час. Люди зможуть оцінити цю постанову і зробити висновок.

З 1.06 2021 року розпочинає діяти постанова Кабінету міністрів України, яким спрощується процедура отримання техзасобів, необхідних для реабілітації людей з інвалідністю
При цьому розширюються можливості їх отримання або замовлення.

Людина в інвалідному візку

Особам з інвалідністю, для цього необхідно надати необхідні документи через:

 

 ""

Також з 01.06.2021 року люди з інвалідністю отримають такі допгарантіі:

 ""

 ""

Для того щоб поліпшити забезпечення осіб з інвалідністю:

 ""

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.