З 1 червня 2021 року можна отримувати техзасоби для осіб з інвалідністю за новими правилами

З 1.06 2021 року розпочинає діяти постанова Кабінету міністрів України, яким спрощується процедура отримання техзасобів.

В Україні є значна категорія людей з інвалідністю, яким необхідні технічні засоби, в тому числі та для пересування самому або за допомогою родичів або близьких людей. Деякі технічні засоби настільки індивідуальні, що їх потрібно заздалегідь замовляти для кожної конкретної людини.

Іноді ця процедура буває незручна для інвалідів і досить тривала. Особливо якщо врахувати, що це затратно з фінансів і за часом. Однак технічні засоби потрібні та без них інваліду обходитися важко.

Уряд України пішло назустріч цій категорії людей в Україні та своєю постановою, яка починає діяти з 1 червня 2021 року спростило цю процедуру.

Тому потрібно ознайомитися зі статтею нижче і керуватися нею для отримання або оформлення технічних засобів по інвалідності.

Наскільки ця постанова допоможе інвалідам, буде відомо через час. Люди зможуть оцінити цю постанову і зробити висновок.

З 1.06 2021 року розпочинає діяти постанова Кабінету міністрів України, яким спрощується процедура отримання техзасобів, необхідних для реабілітації людей з інвалідністю
При цьому розширюються можливості їх отримання або замовлення.

Людина в інвалідному візку

Особам з інвалідністю, для цього необхідно надати необхідні документи через:

 

 ""

Також з 01.06.2021 року люди з інвалідністю отримають такі допгарантіі:

 ""

 ""

Для того щоб поліпшити забезпечення осіб з інвалідністю:

 ""

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.