“Укрпошта ” буде доставляти пенсії з вересня 2021 роки як і раніше

Як констатував чиновник, що людям похилого віку, особливо пенсіонерам важко міняти свої звички. Для них в такому віці найголовніше стабільність.

Деякий час назад, в засобах масової інформації (ЗМІ) були дані, що з вересня 2021 року для пенсіонерів обов’язковий переклад пенсій на їх карткові рахунки. Це нововведення пенсіонери сприйняли неоднозначно.

Одні звикли, що їм пенсію приносять додому, інші погодилися, що будуть отримувати пенсію на картку. Тих, хто не зможе отримувати пенсії та знімати з картки, бо потрібно йти до банкомата, це не стосувалося.

Адже деякі пенсіонери з різних причин не можуть пересуватися: інвалідність, хвороба або інші причини. Після обговорення в ЗМІ та звернення пенсіонерів, уряд було вирішено скасувати обов’язковий переклад з вересня 2021 року пенсій та інших соціальних виплат на карткові рахунки пенсіонерів.

Пенсіонер знімає пенсію

Ігор Смілянський, який є генеральним директором “Укрпошти” недавно повідомив, що “Укрпошта” буде, як і раніше доставляти пенсії та після вересня 2021 року.

Як констатував чиновник, що людям похилого віку, особливо пенсіонерам важко міняти свої звички. Для них в такому віці найголовніше стабільність. І держава не хоче створювати труднощів для людей похилого віку. Коли не відбувається змін, особливо в гіршу сторону, то пенсіонери живуть спокійно і не нервують. А в такому віці потрібно берегти своє здоров’я від стресів.

Ігор Смілянський відповідально запевнив пенсіонерів, яким доставляє пенсії “Укрпошта”, що його організація як доставляла пенсії для них, так і буде далі після вересня 2021 року доставляти пенсії.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.