Яке очікується підвищення пенсій пенсіонерам старше 65 років

Також Марина Лазебная констатувала, що починаючи з 01.12.2021 року пенсіонерам, кому понад 65 років їх пенсія буде дорівнювати 2600 грн.

Люди, які вийшли на пенсію є різного віку. Залежно від віку пенсіонера Міністерство соціальної політики планує підвищення пенсій у 2021 році.

Не секрет, що всі пенсіонери з нетерпінням очікують підвищення виплат. Зараз важкий час і особливо це відчувають пенсіонери. Більшість з них живуть тільки на пенсію. Ті, у кого дозволяє здоров’я, ще можуть підробляти, або поратися на городі, щоб поповнити свій бюджет.
Деяким пенсіонерам допомагають їхні діти або онуки.

Пенсіонери обговорюють новини

Марина Лазебная, яка є міністром соціальної політики України, заявила, що у 2021 році будуть доплати до пенсій для категорії пенсіонерів, хто старше 75 і 80 років.

Тим же пенсіонерам, яким за 65, планується підняття пенсій з грудня 2021 року.
Так у 2021 році виплачена надбавка в 500 гривень пенсіонерам кому за 80, а також забезпечена мінімальна пенсійна виплата на рівні 2600 грн.

Починаючи з 01.10.2021 року тим пенсіонерам кому від 75 до 80 років буде виплачено доплата в 400 грн. Для цієї категорії пенсіонерів мінімальна пенсія складе 2500 грн. Міністр соціальної політики констатувала, що після того, як у 2016 році зменшили розмір єдиного соціального внеску (ЄСВ), у два рази зменшилися надходження грошей до Пенсійного фонду України. Відсутні суми міністерство могло б направити на підвищення пенсій.

Також Марина Лазебная констатувала, що починаючи з 01.12.2021 року пенсіонерам, кому понад 65 років їх пенсія буде дорівнювати 2600 грн.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.