Яку зарплату платять роботодавці в Україні і хто затребуваний

Найбільшу заробітну плату просять начальники відділу інформаційної безпеки та програмісти.

Зараз в Україні люди цікавляться де можна нормально заробити. Звичайно інші від’їжджають за кордон на тимчасову роботу або на постійну. Хто як влаштуватися.

Деякі попрацювавши за кордоном не хочуть вже повертатися в Україну і тут працювати. Однак це кому як пощастить. Все частіше українські роботодавці змушені підвищувати заробітну плату, щоб не залишитися без професійного працівника.

Якщо людина відмінний фахівець, то він знає собі ціну і змінює місце роботи поки не знайде те, що його влаштовує із зарплати та умов праці. Адже умови роботи, також має важливе значення.

Так в травні 2021 року середня заробітна плата, яку пропонують роботодавці України становить 11 723 гривні, а по резюме – 12 000 гривень. Значна частина роботодавців вказали, що згодні платити заробітну плату 11 000 – 15 000 гривень.

Хто потрібний в Україні

Більшість людей, які претендували на роботу, хотіли отримувати заробітну плату від 8 тисяч до 13 тисяч гривень.
Найбільше вакансій було у сфері торгівлі та держсекторі.

Шукають роботу значно число людей, які хочуть працювати продавцями та адміністративним персоналом. Цінуються зараз програмісти та розробники програмного забезпечення. Найбільшу заробітну плату просять начальники відділу інформаційної безпеки та програмісти.

Виходячи з цього деякі студенти, які закінчили ВУЗ, навіть не за фахом пов’язаної з програмуванням і захистом інформаційної безпеки, переучуються на піврічних курсах, щоб потрапити не добре оплачувану роботу.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.