Медичне страхування в Україні: що очікувати жителям нашої країни?

Але як констатував Давид Арахамія, який є головою фракції "Слуги народу", практичних змін у медичному страхуванні в Україні поки не спостерігається.

Медичні послуги в Україні залишають бажати кращого. Не секрет, що більшість жителів нашої країни іноді не користуються послугами лікарів і терплять до останнього, бо захворіти та потім лікуватися буде коштувати величезних грошей.

У частини людей їх просто немає і вони не передбачені в сімейному бюджеті. Бо цей сімейний бюджет “худий”.
Ось чому краще не хворіти! Однак це не кожному вдається і потім наступають витрати на ліки та на лікарів.

Як же реформується галузь охорони здоров’я, зокрема медичне страхування в нашій країні?
Концепцію медичного страхування збираються представити як законопроєкт.

Як лікуватися в Україні?

Одним з важливих аспектів якісних медичних послуг є профільне страхування людини. Це поки в нашій країні відсутня.
Як відомо, наша медицина протягом декількох років проходить через різні реформи. Українці укладають спецдоговора з сімейним лікарем. Це по іншому структурує роботу лікарень. Також запроваджено принцип “гроші йдуть за пацієнтом”.

Зараз багато клінік в Україні переведені на електронну документацію. Наступним логічним кроком буде той, коли людина оплачує окрему частину податків як страховку, щоб отримати безплатні і якісні процедури, передбачені наявними договорами.

Але як констатував Давид Арахамія, який є головою фракції “Слуги народу”, практичних змін у медичному страхуванні в Україні поки не спостерігається. Хоча над цим питанням і працює профільний комітет.
Кінцевий підсумок, повинен бути у вигляді законопроєкту.
Поки прогресу в цьому питанні немає, заявив Давид Арахамія.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.