В кінці червня 2021 року додатковий вихідні: коли будемо відпочивати?

В церкви та будинку підлоги вистилають ароматними травами. Свято люди відзначають з сім'єю вдома або виїжджають на природу.

Жителі нашої країни попередньо завжди готуються до своїх вихідних. Особливо якщо їх більше ніж два дні: субота і неділя. Це правильно, тому що необхідно заздалегідь купити квитки або скупитися на базарі та в супермаркеті. Особливо на базарі, бо невідомо які ціни будуть перед святами.

В кінці червня жителі України будуть додатково відпочивати. Так 21 і 28 червня 2021 року – вважаються вихідними. Це затверджено в Україні на офіційному рівні. Тобто на цьому тижні та на наступній ми все будемо відпочиватимуть по три дні: субота, неділя і понеділок.

Гарна компанія!

21 червня – це вихідний у зв’язку зі святом – Трійці, а 28 червня 2021 року вважається офіційним державним святом – День Конституції України.

Для православних християн Трійця вважається одним з головних свят. У поточному році вона святкується 20.06.2021 року. Цієї неділі. До цього свята все ґрунтовно готуються. Будинки наводять порядок і прибирають житло. В церкви та будинку підлоги вистилають ароматними травами. Свято люди відзначають з сім’єю вдома або виїжджають на природу. Перед Трійцею – поминальна субота. У цей день потрібно сходити на кладовище та пом’янути своїх родичів.

Також 20 червня 2021 року відзначається День медичного працівника.
В Україні День Конституції – 28 червня. Цей день відзначається в нашій країні вже 25 років.

Для інформації: в липні 2021 року не так багато вихідних днів, як в червні. Українці будуть відпочивати стандартні 8 днів у місяці.

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!