Не добрий ранок для Києва

Стан забруднення повітря в Києві.

Забрудненість повітря в столиці України підвищується, починаючи з ранку 18.04.2020 року. За свідченнями приладів норма перевищується в три чотири рази. Наприклад районі Липки індекс якості повітря досяг 322, замість покладеного по нормі – 50. районі Троєщина – також не в хорошому стані за якістю повітря, індекс становить – 262. На Оболоні – 209, Соцмістечку – 209, на Нивках – 200. У Святошинському районі і на Воскресенці – по 200 і 215 відповідно. Район Відрадного характеризується показником – 203. На Теремках індекс забрудненості повітря досяг – 184. Позняки та Борщагівка мають цифри по – 170. Найнижчий показник забрудненості повітря в Голосіївському районі – 164.

Для інформації: При показниках забрудненості повітря 51-100 рекомендуються прогулянки і недовге провітрювання приміщення. Коли цифри відповідають: 101-150 – це вже є небезпекою для організму.

Нижче наводиться рейтинг міст на сьогодні забрудненості повітря в світі.

 ""

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.