Хто з школярів в Україні має право на отримання виплат на 1 вересня 2021 року

Кожен школяр, а особливо першокласники хочуть виглядати в перший день відмінно. Але для цього батькам необхідно гроші.

Скоро діти підуть в школу. Батьки повинні підготувати своїх дітей і забезпечити їх шкільним приладдям та формою.

Кожен школяр, а особливо першокласники хочуть виглядати в перший день відмінно.
Але для цього батькам необхідно гроші. Адже зібрати в школу дитину коштує певних і чималих сум.

Особливо важко в цьому випадку багатодітним сім’ям. Наша держава подбала про багатодітних сім’ях. Багато, також вважаються малозабезпеченими. Україна витратить більше як 290 000 000 гривня на програму фінансування багатодітних сімей. Це буде зроблено перед Днем знань.

У перший клас!

Денис Шмигаль, який є главою уряду України, озвучив інформацію, що близько 145 000 школярів з малозабезпечених сімей отримають допвиплати перед 1 вересня 2021 року.

Так було повідомлено, що перед початком навчального року кожен школяр від 6 до 18 років з багатодітної сім’ї отримає 2 000 гривень. Це стосується тих дітей, які досягли зазначеного вище віку станом на 01.09.2021 року.

Як стверджують чиновники, немає потреби додатково звертатися до соціальних служб або інші організації для того, щоб отримати 2000 Грн. Органи соціального захисту населення подбали про це. У загальній сумі виплатять 290 000 000 гривня.

Ці виплати повинні охопити 145 000 неповнолітніх. Як сказав прем’єр-міністр України, така виплата допоможе багатодітним батькам зібрати в школу своїх дітей. Це ініціював президент України.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.