З жовтня 2021 року в Україні знизять тарифи на електроенергію: всі подробиці

Ті, хто використовує менш як 250 кВт електричної енергії будуть платити за неї менше. Раніше було - 1,68 грн., За 1 кВт / год, то тепер це буде - 1,44 грн., За 1 кВт / год.

На тлі зростання подорожчання комунальних послуг і харчових продуктів, з’явилася гарна новина про зниження тарифів на електричну енергію в Україні.
Жителі нашої країни уважно стежать за зміною ціни на всі комунальні послуги та їх складові.

Кабінет Міністрів України 11 серпня 2021 року прийняли рішення знизити фіксований тариф на електричну енергію для населення. Про це повідав Денис Шмигаль, який є прем’єр-міністром України.
Як констатував чиновник – це ініціатива президента України.

Після того як переглянули тарифи, то тепер жителі нашої країни, які використовують менш як 250 кВт електричної енергії будуть платити за неї менше. Якщо раніше населення платило 1,68 грн., За 1 кВт / год, то тепер це буде – 1,44 грн., За 1 кВт / год.

Яка буде ціна за електроенергію?

Ці тарифи починають діяти з 01.10.2021года.
А до 1 жовтня 2021 року населення буде оплачувати за електроенергію за чинними тарифами.
Як констатує уряд України, усереднено в Україні одне домогосподарство протягом місяця споживає 168 кВт / год.

Вартість за електричну енергію в Україні для населення фіксована, але діють тарифні коефіцієнти залежно від проміжку часу.

Для інформації: недавно “Нафтогаз” ввів в дію новий тарифний план “Комфортний сезон” для населення. Він відрізняється від чинного зараз в Україні та вигідний для споживачів – населення. Починаючи з нового опалювального сезону у 2021 році він діє по квітень 2022 року.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?