З жовтня 2021 року в Україні знизять тарифи на електроенергію: всі подробиці

Ті, хто використовує менш як 250 кВт електричної енергії будуть платити за неї менше. Раніше було - 1,68 грн., За 1 кВт / год, то тепер це буде - 1,44 грн., За 1 кВт / год.

На тлі зростання подорожчання комунальних послуг і харчових продуктів, з’явилася гарна новина про зниження тарифів на електричну енергію в Україні.
Жителі нашої країни уважно стежать за зміною ціни на всі комунальні послуги та їх складові.

Кабінет Міністрів України 11 серпня 2021 року прийняли рішення знизити фіксований тариф на електричну енергію для населення. Про це повідав Денис Шмигаль, який є прем’єр-міністром України.
Як констатував чиновник – це ініціатива президента України.

Після того як переглянули тарифи, то тепер жителі нашої країни, які використовують менш як 250 кВт електричної енергії будуть платити за неї менше. Якщо раніше населення платило 1,68 грн., За 1 кВт / год, то тепер це буде – 1,44 грн., За 1 кВт / год.

Яка буде ціна за електроенергію?

Ці тарифи починають діяти з 01.10.2021года.
А до 1 жовтня 2021 року населення буде оплачувати за електроенергію за чинними тарифами.
Як констатує уряд України, усереднено в Україні одне домогосподарство протягом місяця споживає 168 кВт / год.

Вартість за електричну енергію в Україні для населення фіксована, але діють тарифні коефіцієнти залежно від проміжку часу.

Для інформації: недавно “Нафтогаз” ввів в дію новий тарифний план “Комфортний сезон” для населення. Він відрізняється від чинного зараз в Україні та вигідний для споживачів – населення. Починаючи з нового опалювального сезону у 2021 році він діє по квітень 2022 року.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.