Нова схема обману жителів України через підроблений сайт “Нової пошти “: не попадіться!

Завжди перевіряйте офіційний сайт через інтернет. І обов'язково прочитайте інформацію в інтернеті на форумах і перевірте номер телефону через гугл

На Україні аферисти не сплять і придумують нові способи обману українців. Їх прийоми дедалі витонченіші. Так нещодавно вони придумали як дурити та отримувати гроші від довірливих жителів нашої країни. Ними був створений підроблений сайт “Нової пошти”.

Таким чином зловмисники виманювали гроші від громадян України.
При розмові вони намагаються відвести від себе підозри розпитуваннями про товар і його доставлення. Мешканка Києва Любов Лукашина розповіла, як зіткнулася з аферистами.

Річ у тому, що вона хотіла продати свої речі через оголошення на OLX.
Через час їй зателефонувала дівчина, на ім’я Вікторія і поцікавилася товаром. Вона ставила багато питань і всіляко обговорювала як отримати товар. А потім запропонувала використовувати послуга “сейф-сервіс” від нібито “Нової пошти”.

Аферисти в соцмережах

Вікторія навіть прикріпила до повідомлення скріншот його інтерфейсу.
Далі Вікторія попросила особисті дані Любові, в тому числі щоб вона вказала вага товару та адреса доставляння.

Після прийшла посилання, яка викликала підозру. Коли дівчина уважно вивчила всі, то побачила, що там потрібно було ще дані її банківської карти. Любов Лукашина відразу зрозуміла, що це аферисти та більше з ними не спілкувалася.

Тому будьте уважні та не подавайте на такі розводи.

Завжди перевіряйте офіційний сайт через інтернет. І обов’язково прочитайте інформацію в інтернеті на форумах і перевірте номер телефону через гугл, хто вам дзвонив і як про це номері на форумі відгукуються люди.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.