Цукор 2021: солодкий продукт дорожчає: всі подробиці

Олег Пендзин, який є економістом, повідомив, що вартість цукру в Україні протягом 2021 року збільшилася на 75%.

В Україні в літні місяці 2021 року збільшилась споживання цукру. Але тлі це зросла і ціна солодкого продукту.

Як констатують аналітики продуктового ринку, у світі вартість цукру, який виробляється з тростини зросла. Це пов’язано з тим, що в Бразилії заморозки пошкодили посіви очерету. Експерти вважають, що вартість цукру буде продовжувати зростати в усьому світі.

Олег Пендзин, який є економістом, повідомив, що вартість цукру в Україні протягом 2021 року збільшилася на 75%. Це пов’язано, з тим, що у 2020 році був невеликий урожай буряка. Протягом року вартість буряка зросла у два рази.

Цукор в супермаркеті

Внаслідок чого і ціна цукру поповзла вгору. Пендзин повідав, що за прогнозами у 2021 році очікується непоганий врожай буряка. Однак ще не відомо як це вплине на вартість цукру. Про це можна буде судити в листопаді 2021 року.

Для інформації: у зв’язку з неврожаєм яблук у 2021 році не потрібно очікувати низької вартості на яблука в супермаркетах і на ринках України.

Тому ті люди, у яких є сад або город, а також присадибну ділянку повинні скористатися своїм урожаєм і зробити закрутки на зиму зі своїх продуктів. Це буде дешевше ніж купувати в супермаркеті.

Так фермери прогнозують збільшення ціни на деякі сорти яблук до 70 гривень за 1 кг. Причина по якій неврожай яблук – погана погода.

Так само для інформації: найвищі ціни на харчові продукти в областях України виявлено в Закарпатській області. Витрати на харчування там на сім становить в середньому 8 000 гривень.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.