Підвищення цін на комуналку та продукти в Україні: прогноз економіста

Найближчим часом прогнозується збільшення вартості харчових продуктів та комунальних послуг. Це може привести до інфляції.

Жителів України цікавить, що очікувати їм по зміні вартості комунальних послуг, а також яка буде ціна на основні харчові продукти.

Найближчим часом прогнозується збільшення вартості харчових продуктів та комунальних послуг. Це може привести до інфляції. Це констатує Ігор Уманський, який є екс-міністром фінансів України.

Проаналізував ситуацію в нашій країні Ігор Уманський прийшов до висновку, що восени 2021 року в Україні буде підвищення вартості на комунальні послуги, бо рівень життя жителів нашої країни знизився. Хоча у деяких категорій громадян доходи зросли.

Яка буде ціна на електроенергію?

Екс-економіст думає, що далі буде все дорожчати: продукти, комунальні послуги та електроенергія для бізнесу. Поетом Ігор Уманський прогнозує новий виток інфляції. Після чого він прогнозує етап девальвації.

Хоча як вважає екс-економіст, найближчим часом курс буде стабільним. Ігор Уманський думає, що інфляційні процеси можуть призвести до того, що українці втратять 30% платіжної здатності.

Також він прогнозує підвищення вартості опалення на 40% -70%. Це торкнеться міських жителів. Причина цього – підвищення ціни на газ і вугілля.

Своєю чергою аналітики аграрного ринку прогнозують підвищення ціни на яйця в Україні. Вартість яєць в нашій країні буде рости до кінця 2021 року. Експерти пояснюють подорожчання яєць зниженням їх виробництва. Так Держстат України констатує, що це зниження склало 15%.

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.