4 категоріям пенсіонерів залишена можливість в Україні адресно отримувати пенсію з 1 вересня 2021 року

Для тих громадян, які не зможуть самостійно отримувати пенсію і прийти за нею в відділення "Укрпошти" або до банкомата, передбачена адресне доставлення.

Настала осінь 2021 року. Що зміниться з отриманням пенсій та допомог для пенсіонерів в Україні?
Це питання цікавить практично кожного пенсіонера нашої країни.

Адже не секрет, що на пенсію звичайним українцям прожити важко. Якщо звичайно кому допомагають діти або родичі, то тим пенсіонерам трохи легше, а інші сподіваються на державу і з нетерпінням очікують підвищення пенсій та допомог.

Пенсіонери України повинні знати, що пенсії та допомоги з 1 вересня 2021 року ці фірми отримуватимуть по-новому.
Є два варіанти отримання пенсії: на банківську картку або за допомогою послуг “Укрпошти”.

пенсіонери

Це вибір індивідуально кожного пенсіонера нашої країни. Пенсіонери повинні знати, що пенсія їм повинна виплачуватися на пізніше 25 числа кожного місяця. Видавати пенсію повинні тільки грошима або на картку банку або через “Укрпошту”.

Нікого не будуть примусово змушувати отримувати пенсію тільки на банківську картку. Для тих громадян, які не зможуть самостійно отримувати пенсію і прийти за нею в відділення “Укрпошти” або до банкомата, передбачена адресне доставлення. Вона залишена тільки для чотирьох категорій пенсіонерів:

мають I групу інвалідності;
за висновком лікарсько-консультативної комісії не здатні до самообслуговування і потребують постійного стороннього догляду;
досягли 80-річного віку;
є одержувачами державної соціальної допомоги особами, які не мають права на пенсію та допомогу по догляду.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.