В Україні з’явилася нова схема обману з банківськими картами: подробиці

Людина здає в оренду свою банківську карту, а за це отримує від аферистів певний відсоток.

Схеми обману українців весь час удосконалюються.

І буквально недавно люди навчилися як не попастися на вудку у шахраїв, як з’являються нові аферисти. У них одне завдання – обдурити вас і забрати гроші. Тому необхідно завжди бути обережними. Адже людину дуже легко можна обдурити.

Так нещодавно в Україні з’явилася нова схема обману, яку придумали аферисти, щоб обвести жителів нашої країни навколо пальця. Шахраї пропонують здавати їм в оренду банківські карти. Цими оголошеннями рясніє інтернет.

Шахраї з банківськими картами

Людина здає в оренду свою банківську карту, а за це отримує від аферистів певний відсоток. Йому за одну годину обіцяють до 1000 гривень. Потрібно відкрити банківську карту, дати шахраєві ПІН-код і отримати свій відсоток. Люди, які так чинять думати, що нічого поганого в цьому немає. Але в цьому випадку аферисти перераховують на його карту гроші та потім їх знімають через банкомат.

Причому переводять грошей багато і кожен день. І походження цих грошей досить сумнівно. Аферисти таким чином ухиляються від сплати податків, відмивають гроші та легалізують великі суми готівки.

Потім до людини, який здає свою карту в оренду надходять дзвінки з банку з питанням про те чому йому кожен день приходять великі суми грошей.

Це дуже небезпечна афера і не попадіться на неї, така легковажність може привести непередбачених результатів.
Правоохоронні органи можуть вам інкримінувати як пособництво шахраями або змова з ними.
Тому будьте пильними!

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.