Перші заморозки в Україні: коли вони – прогноз синоптиків

Синоптик каже, що в самому початку вересня нас природа ще буде радувати теплою погодою. Але після погода зміниться в гірший бік.

Настала осінь. Одних вона радує, інші не знають як підготуватися до холодного періоду і коли. Багатьох жителів нашої країни цікавить яка вона буде.

І з огляду на те, що зараз погода мінлива і рік на рік не доводиться, то всі хочуть знати коли будуть перші заморозки. Це не проста цікавість. Просто людям потрібно підготуватися до холодного періоду. Прибрати в саду і на городі, купити теплі речі та утеплити квартиру і будинок.
Коли ж чекати перших заморожуванням і снігу?

Леонід Горбань, який є народним синоптиком України, дає прогноз.
Він каже, що в самому початку вересня нас природа ще буде радувати теплою погодою. Але після погода зміниться в гірший бік.

перші заморозки

Очікується у 2021 році холодна і дощова осінь. Тому потрібно підготуватися до неї.
Як констатує Леонід Горбань, у вересні навіть ще буде спека. Але до кінця вересня настане холодна погода, яка перейде і на жовтень.

Народний синоптик прогнозує, що до середини жовтня можуть бути заморозки в Україні, а сніг може випасти вже в листопаді та навіть будуть морози. Так що у городників є ще час для того, щоб навести порядок у себе на ділянці або біля приватного будинку.

Виходячи з прогнозу народного синоптика, потрібно зробити висновки та ґрунтовно підготуватися до холодного періоду. Водіям обов’язково необхідно подумати про зміну шин на автомобілях з літніх на зимові. І це потрібно зробити своєчасно, щоб не опинитися на дорозі в заморозок в несприятливу екологічну ситуацію.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!