В Україні очікується до 3 градусів морозу: коли і де? всі подробиці

23 вересня 2021 року, крім півдня та сходу України, прогнозується заморозки до мінус 3 градусів.

Всі люди люблять теплу і ласкаву осінь. Останні гарні осінні дні для багатьох потрібні. Адже потрібно встигнути переробити багато справ перед настанням холодів.

Синоптики прогнозують, що в кінці вересня буде в нашій країні практично без сонця. Дощитиме і сльотаву, а до того ж очікуються ще й морози до мінус 3 градусів.

Хоча, тими ж синоптиками прогнозується, що тепла осінь ще повернеться на Україну. Хотілося, щоб ще протрималися теплі осінні дні без сльоти та дощів, а також вітру.

Осінь!

Наталія Діденко, яка є авторитетним синоптиком, констатує, що 21-22 вересня 2021 року температура на більшій частині нашої країни буде не вище +7, +12 градусів. На півдні та сході України буде до +18.

Також майже по всій території України будуть сильні вітри та Наталія Діденко радить всім жителям тепліше одягатися. У Києві стовпчик термометра опуститься вночі до +4 градусів, плюс сльота. У Західній Україні 22 вересня 2021 року очікується похолодання і заморозки.

У Карпатах навіть пройде сніг. А 23 вересня 2021 року, крім півдня та сходу України, прогнозується заморозки до мінус 3 градусів. Київська область також потрапить під їх дію.

Однак на вихідні дні очікується різке потепління, починаючи з п’ятниці, 24 вересня 2021 року.
Так що ви ще зможете відпочити на вихідні дні та порадіти осінньому тепла.

Плануйте поїздку на природу, до себе на заміську ділянку або просто пройтися і погуляти по міському парку.

Відмінного настрою та удачі вам!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.