Ціна курячого м’яса в Україні “поповзла ” вгору. Що очікується в подальшому: думка експертів

Зараз куряче м'ясо, є самим дешевим м'ясом в Україні. Це навіть при тому, що протягом тридцяти днів вона подорожчала на три відсотки.

Жителів України цікавлять якими будуть найближчим часом комунальні тарифи, вартість харчові продукти та ліків.

Протягом останніх 30 днів в нашій країні збільшилися ціна на куряче м’ясо. І хоча ціна зросла лише на 2% -3%, прості жителі України стурбовані такою тенденцією.

Зараз курятина, є самим дешевим м’ясом в Україні. Це навіть при тому, що протягом тридцяти днів вона подорожчала на три відсотки.

Що буде з ціною на курятину?

Якщо проаналізувати статистичні дані за ціною курятини протягом року, то можна констатувати, що її вартість стала вище на 29%. Аналітики продовольчого ринку прогнозують надалі підвищення ціни на курятину в нашій країні. Це стане можливо якщо підвищаться податки на виробників курятини.

Зараз 1 кілограм курячого м’яса коштує в середньому 59 грн.
Дані Мінагро кажуть про те, що найдорожче куряче м’ясо в Україні реалізують на Хмельниччині. Там потрібно за 1 кілограм заплатити 48 грн. А найвища ціна на куряче м’ясо в Київській області. Покупцеві там за 1 кілограм потрібно буде заплатити 68 грн.

Другим за вартістю м’ясом в Україні, є свинина. Середня ціна її коливається по країні в межах 91 гривні. Київська область в лідерах, там найвища вартість на свинину – 157 гривень за 1 кілограм. Волинь – в лідерах за низькою вартістю свинини – 72 гривні за 1 кілограм.

Найдорожче м’ясо в Україні – це яловичина. В середньому, покупцеві необхідно віддати за 1 кілограм яловичини – 110 грн.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.