Через термінал можна переводити не більше 5000 гривень на карту

Верховною Радою України прийнято закон за основу і в цілому з приводу переказу грошей через термінал.

Багато людей в Україні цікавляться питанням про те, яку суму можна переводити через термінал самообслуговування. Бо в пресі та в інтернеті ходять різні чутки. Причини перекладу через термінал самообслуговування у кожної людини можуть бути різні.

По-перше, це зручно і до того ж людина, якій переводять день, отримує їх швидко. Проте у такий спосіб можна і легалізувати гроші отримані злочинним шляхом.

Верховною Радою України прийнято закон за основу і в цілому з приводу переказу грошей через термінал. Згідно з цим законом жителям України можна переказувати гроші на суму не більше 5000 гривень.

Термінал самообслуговування

В такому випадку фінансовий моніторинг не передбачається. 8 жовтня цей закон набрав чинності. Зручно це буде чи ні можна сказати через певний час, як констатують депутати Верховної Ради України – це закон назріло за часом.

Для інформації: фінансовий моніторинг не зачіпає переклад в 4999 грн. А якщо людина буде переводити вже на одну гривню більше, тобто 5000 грн., То це вже підлягає фінансовому моніторингу. Це призведе до незручностей для користувачів платіжними терміналами самообслуговування. Бо у них може не виявитися точної суми в 4999 грн. І тому вони будуть позбавлені можливості здійснювати грошовий переказ.

Також для інформації: в кінці 2019 року парламент прийняв рішення про введення моніторингу на переклади, які більш як 4999,99 гривні.

Це було зроблено для того, щоб запобігти легалізацію і відмивання доходів, які люди отримали злочинним шляхом.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.