(Фото, Відео) Перший сніг на Буковелі: гірськолижний курорт засипає снігом

Курорт "Буковель" знаходиться на висоті 920 м над рівнем моря біля гори Буковель. Поруч село Поляниця. Найвищою точкою курорту вважається гора Довга.

Погода в ці дні не балує жителів нашої країни. Різко похолодало. У деяких областях стовпчик термометра вночі опускався до мінус 2-5 градусів за Цельсієм.
Хоча в деяких областях України варто безвітряна сонячна і холодна погода.

Синоптики рекомендують людям, які планують тривалу поїздку, попередньо дізнатися яка погода прогнозується в тій області.

З самого ранку 12 жовтня 2021 року випали перший сніг на українському гірськолижному курорті “Буковель”, Івано-Франківська область. Співробітники зазначеного курорту розмістили на своїй сторінці в соцмережах відео і фото першого снігу. Сніг уже вкрив схили гір на курорті. Це як білосніжну ковдру. Через деякий час траси будуть готові до приймання туристів.

Випав сніг

Також було повідомлено, що на горі Піп Іван Чорногірський випав сніг. Там хмарно і стоїть туман. На Чорногірському гірському пошуково-рятувальному посту температура повітря мінус 1 градус за Цельсієм. Сама гора Піп Іван Чорногірський знаходиться на висоті 2028 метрів над рівнем моря і знаходиться між Івано-Франківською областю та Закарпатської.

А курорт “Буковель” знаходиться на висоті 920 м над рівнем моря біля гори Буковель. Поруч село Поляниця. Найвищою точкою курорту вважається гора Довга (Довга). Вона знаходиться на висоті +1372 метри над рівнем моря.

https://www.instagram.com/p/CU7AnMbKhpM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Для інформації: раніше – 22.09.2021 року на горі Піп Іван Чорногірський випав сніг, а вже через два дні там же йшов дрібний дощ зі сніжною крупою. Тому рятувальники не рекомендували нікому не підійматися в гори.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.