(Відео) Коли пенсіонерам, що працюють, в Україні підвищать пенсії: чому пенсіонери так і не відчули збільшення виплат

Більшість людей сьогодні стурбовані питанням виживання, але тільки через підвищення продуктів, але також людям потрібно купувати ліки та товари першої необхідності

Пенсіонерів у нашій країні, особливо в цей непростий час, цікавлять, коли буде підвищення пенсій. Адже після подій, що сталися в Україні після 24 лютого 2022 року, вимушено підвищилися ціни у супермаркетах та на базарах. Це сильно вдарило по бюджету кожної сім’ї та, зокрема, по пенсіонерах. Звичайному пенсіонеру і раніше було важко зводити кінці з кінцями, а після 24.02.2022 їхнє становище погіршилося.

В Україні є люди пенсійного віку, які працюють у різних організаціях. Ці працюючи пенсіонери мали отримувати підвищену пенсію.

Експерт констатував, що підвищення пенсій працюючим пенсіонерам має відбуватися у квітні – на початку травня 2022 року. Але пенсіонери так і не дочекалися збільшення виплат. Пенсіонери, що працюють, повинні знати, що збільшення пенсій було за планом з квітня 2022 року. Проте податкова звітність про те, хто працюючий пенсіонер, хто сплатив Єдиний соціальний внесок, ще не готові. Тому, після того, як податкова звітність буде готова, то працюючи пенсіонери отримають збільшення відразу за всі місяці. Як прогнозують експерти – це станеться у липні 2022 року. Тому працюючи пенсіонери отримають надбавку одразу за 4 місяці. А далі вже отримуватимуть підвищену пенсію.

Це підвищення буває 1 раз на 2 роки. Тоді ж перераховують пенсії із зарплати. Працюючий пенсіонер перераховується пенсія відповідно до двох факторів: добавка стажу і враховується коефіцієнт заробітної плати.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.