“Нова пошта” запровадила нові ціни на її послуги: коли починають нові тарифи діяти та скільки заплатимо – подробиці

У "Новій пошті" щодо надання послуг експрес - доставки посилок, вантажів на початку наступного тижня змінюються тарифи, якщо посилки по Україні

Наприклад, вартість доставлення до пошти знижена, загальна тарифікація змінюється.
Зміна тарифів озвучена прес-службою компанії, у чому вони складаються, що слід очікувати клієнтів?

Зміни щодо пересилань у поштомати. Тариф знижено на 10 грн., за ціною до 50 грн. можливо надсилати документи та дрібні посилки незалежно від місця доставлення. Вага відправлення не повинна перевищувати 20 кг.

Розумна поштова скринька

Зміни за ваговими категоріями. Градація спрощена, якщо надсилання здійснюються по Україні. Раніше було сім категорій, тепер градація за трьома:
60 грн., якщо вага до 2 кг;
80 грн. при пересиланні до 10 кг;
якщо вага посилки менша за 30 кг, плата 120 грн.
Якщо потрібно надіслати документацію у фірмовому конверті, це коштуватиме відправнику 45 грн. Тільки для доставлення в Нову пошту.

Коли посилки доставляються відповідно до одного експрес-документа (накладна). В цьому випадку доставлення кожної посилки збільшиться на 10 грн. Посилання з вагою максимально вважається як основна ціна, інші – за зменшеним:
20 грн. слід заплатити при пересиланні ваги до 2 кг;
до 10 кг; вартість 40 грн.;
оплата 80 грн., коли вага посилки менша за 30 кг.

Розцінки за вантажними тарифами. Донедавна клієнти оплачували доставлення 30 кг основної ціни, далі додатково нараховувався тариф на кілограм понад те. Тепер для клієнта розроблено формулу: вантажна вага множиться на ціну 1 кг (залежить від території та дальності відправлення).

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.