Петро Лістерман зробив сенсаційну заяву: «Всіх своїх дружин я продавав олігархам»

Відомий російський звідник Петро Лістерман став героєм нового випуску YouTube-шоу «Ходять чутки». Подробиці в матеріалі.

В ексклюзивному інтерв’ю Раміні Есхакзай розповів про те, за скільки він продав свою дружину, скільки заробляє на олігархів і як він рекомендує знайомитися дівчатам. Так сам Лістерман пообіцяв видати заміж відому співачку і екс-учасницю групи «Віа Гра» Мішу Романову.

«Продавець кудлатого золота» відомий тим, що влаштовує особисте життя багатим і знаменитим, сам так і не зміг побудувати своє особисте життя. На питання Раміни, чому він одружився і розлучався п’ять разів, сам Лістерман відповів так:

“Всіх своїх дружин я потім продавав олігархам. Тому вони, може, і заперечують зв’язок зі мною, соромляться. У нас з усіма спочатку любов, через 5 років розлучення, потім знову любов, розлучився, продав її олігархові. І так нескінченно” .

Ведуча запитала про нинішній стан речей, коли дівчата перестали себе цінувати і займаються ескортом без посередників:

“З’явився інстаграм, – коментує Лістерман, – там тисячі дівчат і вони самі собі менеджери. Вона виставила 10 фото з гарним тілом, їй мужики пишуть безпосередньо і вона їм дає безкоштовно, в надії, що вони потім їй допоможуть. А в підсумку їй ніхто не допомагає, дають маленьку стипендію і до побачення”.

Поради від Петра Лістермана:

“Я дівчатам раджу: якщо тобі дуже подобається чоловік, сама роби йому пропозицію. Через місяць-два-три, якщо любов пішла, вони разом кожен день, не можуть один без одного, то йди і говори йому« давай одружимося»” .

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Телеведучий Тимур Мірошниченко розповів про містичні сновидіннях

Нагадаємо, молода наречена Віктора Павлика розповіла , чому його діти не хочуть приходити до них на весілля.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.