Лук замість цибулі: в українських супермаркетах знайшли овочі з Росії

Дивно, цікаво і щонайменше незрозуміло.

Олена Мозгова, яка є відомим музичним продюсером виявила і сфотографувала продукцію з Російської Федерації в київському супермаркеті. Ці фотографії вона розмістила на своїй сторінці в Facebook

За її словами, вона запам’ятала ці ціни на цибулю з Росії в магазині мережі FOZZY.

Не зрозуміло?
Додатково Олена Мозгова констатує, що на прилавках є сільськогосподарська продукція з Ізраїлю – морква, З Італії – капуста. Однак не ці країни – постачальники її здивували. До сих пір в магазині продаються овочі, які привезені з Росії.

 ""

«Дивно, цікаво і щонайменше незрозуміло. Ми ж начебто не торгуємо з агресором? » – написала одна з Facebook. Вона зазначила, що російський цибулю продається за завищеною ціною. Деякі коментатори були обурені, що в українських магазину, до сих пір реалізуються імпортні продукти. Це в той час, коли наші вітчизняні фермерські господарства змушені викидати свою продукцію.

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".