“Гроші не пахнуть!” – актриса Ольга Сумська розповіла, чому бере участь у постановці російського режисера

Відома українська актриса Ольга Сумська нарвалася на хейт у мережі. Сумську засудили за участь у виставі "Майстер та Маргарита" російського режисера Валерія Бєляковича.

Українка Ольга Сумська нарвалася на нещадну критику за участь у виставі, її назвали мало не зрадницею, яка грає у російських п’єсах під час трагічних подій на Батьківщині. На це акторка дала великий коментар, пояснивши, що режисер Бєлякович давно помер, у п’єсі бере участь багато українських акторів та латвійський артист Івар Калниньш, який відкрито засудив російську війну. Крім того, організатори віддають частину зароблених грошей на ЗСУ.

Перед тим, як писати про співпрацю з російським режисером Валерієм Бєляковичем, загляньте хоча б у Гугл і дізнайтеся, що Валерій помер у 2016 році. Я навіть не знайома з цим режисером. Виставу “Майстер і Маргарита” було поставлено у 2003 році – 19 років тому. Я репетирувала спектакль з відео та зіграла прем’єру у рідній Ялті. Незабутньо. Цього року продюсери з Європи запропонували тур великими містами — Париж, Прага, Берлін та інші. Ми домовлялися одразу — відсоток від зборів на потреби ЗСУ.

Ольга Сумська з дочкою Антоніною Паперною
Ольга Сумська з дочкою Антоніною Паперною

Нагадаємо, донька Ольги Сумської, Антоніна Паперна, досі живе у росії. З лютого донька Сумської так і не висловилася про війну в Україні. За словами актриси, її Антоніна дуже переймається тим, що відбувається в її рідній країні, але висловитися відкрито боїться. Ольга додала, що боїться за своїх онуків, але за доньку виправдовуватись не буде. У Паперної немає поки що можливості виїхати з росії. 32-річна Антоніна Паперна вийшла заміж за росіянина, актора Володимира Яглича, разом виховують двох дітей – Єву та Данила.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.